Hürriyet

27 Eylül 2012 Perşembe

ailemi büyük bir sınav bekliyor

minik kızımız Aralık ayında 4 yaşını doldurmuş olacak. biraz şanssız bir başlangıç yapmıştı hayata. kalbinde, tıbbi olarak VSD denilen bir delik var. ilk 1.5 yıl çok ama çok zorlanmıştık hepimiz, annesi babası ve tabiki minik meleğimiz. hele ilk 1 ay yenidoğan yoğunbakımında geçmişti. ama bize emin ellerde olduğumuz hissettiren doktorumuzun tedavisi ve düzenli takipleri ile bu güne kadar geldik. geçirdiğimiz zor günleri unuttuk gitti bile desem yanlış olmaz.

genelde ilk bir yıl içerisinde kapanacağı tahmin edilen deliğimiz maalesef bu güne kadar kızımın kapatmak için yaptığı tüm çabalara rağmen maalesef kapanmadı ve doktorumuz artık müdehale etme zamanının geldiği görüşünde. şimdi kızımın hayatında çok önemli bir rol oynacak kararı verecek heyetle buluşacak gelecek Çarşamba günü.

henüz 20 günlükken kucağına alıp ECO'sunu çeken bir doktor "bu kız bir amazon, çok savaşçı bir kızınız var" demişti bize. hakikaten de bir amazon benim kızım. çok çabalar sarfetti şansızlığını yenip yoluna devam etmek için. umarım şimdi doktorlarının verileceği karar onun için en doğru karar olur ve hayat yolunda dimdik yürür.

bugüne kadar geçirdiklerimizi bir başka yazı konusu yapacağım, şimdi verilecek kararı beklerken elim o zor günleri yazmaya varmıyor.


seni seviyorum balkabağım, yolun açık olsun!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder